SEO Bolaget sökmotoroptimering english_flag.png
Hem Nya skolans SEO SEO Tjänster Kontakt

Förvandla kol till diamanter

Med SEO - sökmotoroptimering, kan vi hjälpa våra kunder att förvandla deras hemsidor från "kol till diamanter".

Vad är sökmotoroptimering

Även om du hört talas om det, så kanske du inte riktigt vet vad som menas.
Här får du en ENKEL förklaring.

Sökmotoroptimering POST Penguin

From maj 2012 så har Google HELT förändrat förutsättningarna Läs mer.

Partners

Success stories - några exempel

I det följande vill bara ge dig några exempel på hur det kan fungera i verkliga livet. Att ibland kan payoff tiden vara ganska kort, ibland kan den bli lite längre. Ibland kan man nå topp positioner i Google men det dröjer ändå ett halvår eller till nästa år innan det lossnar ordentligt. Men allra oftast så innebär topp placeringar i Google, tillsammans med BRA utformade Titlar och Beskrivningar(det som visas i sökresultatet och lockar till klick) - till fler besökare, fler kunder och fler affärer. Det är dock också viktigt att själva hemsidan / webbsajten är attraktivt utformad, har en tydlig struktur och ett tydligt budskap och gärna hålls levande med regelbundna uppdateringar.

"Jag säljer på hela den engelskspråkiga världen. Konkurrensen är enorm, jag trodde inte det skulle gå att hittas direkt på nätet. Men SEO-bolaget har lyckats ordna fantastiskt höga placeringar för www.vianicoline.com. Vi har nu (januari 2011) börjat jobba med www.kolormondo.com. Det blev nästan tragikomiskt när Bolagsverket inte ville låta vårt företag heta Kolormondo AB Eftersom det ”finns så många olika verksamheter som har det namnet”. SEO-bolaget hade helt enkelt gjort ett ”alltför bra” jobb. Men slutet gott, allting gott, eftersom Bolagsverket så småningom förstod att alla träffar var ”våra”."
/ Nicoline Kinch, ViaNicoline.com och Kolormondo AB

"I Jan 2008 hade vi "All Time High" i uthyrningen av våra TENS apparater vid graviditet och förlossning - mycket tack vare den fina sökmotoroptimering SEO Bolaget gjort som gör att vi kommer högt i sökmotorerna."

/Marie Lenke, Holorgon Nordic AB- smärtlindring (TENS) och muskelstimulering(TEMS)

"Tack för att du ligger på och fixar en massa!!

Vet du -.... jag fick ett föredrag på ett ganska stort och välkänt företag som kan ge massor av pengar om jag har tur - tack vare att jag hittades på google!! Din förtjänst!". Du har också lyckats få upp mig på plats 2 i Google för "polefitness" och jag har jättemycket kunder nu som vill ta danslektioner eller ha sin möhippa/svensexa hos mig och TV3 hittade mig på nätet så att jag fick vara med i ett inslag av "Du är vad du äter" med Anna Skipper"

/ Kerstin, Vidaomkring AB - dansworkshop / dansuppvisningar, poledance + Stressterapeut och kostrådgivare

"Sedan Scotten på SEO bolaget hjälpte mig optimera min hemsida så har jag avslutat mina AdWords kampanjer. De behövs inte längre - då jag ligger på 1:a och 2:a plats för flera av mina viktigaste sökord och uppdragen bara strömmar in... kan verkligen rekommendera SEO Bolaget till er som tycker ni spenderar för mycket pengar på AdWords."

/ Ingela Tegestål Flamborn Trafikskadejuridik i Sverige

"Hoppas allt är bra med dig ! Här är allt bra , min hemsida ligger ju fortfarande längst upp.

SVT:s "Gokväll" har gjort ett inslag om mig och dom hittade mig på nätet. Kul va ?

/ Karin Wallén TeaTex design AB Sidenschalar

"Tack vare att jag hitatdes så bra på "föreläsningar krishantering / krisberedskap" så fick jag vara med på ett stort seminarium om kris som Computer Swede arrangerade

/ Annika Gillispie Konkret Kommunikation

"Jag blev så glad för redan ca 3 veckor efter att min hemsida, som Scotten WebbDesign gjort och SEO Bolaget sökmotoroptimerat, lagts ut på nätet fick en kund som hade sökt i Google och hittat mig i toppen. Kan verkligen rekommendera SEO Bolaget som kan det här med att snabbt och bra få upp hemsidor i Google på mina sökord".

/Mike, Shop´nGuideMike, Shop´nGuide - din Personal shopper och personliga guide i Stockholm

"SEO bolaget hjälpte oss att optimera vår hemsida för fönsterrenovering och fönsterhantverk och redan första året märkte vi av en ökad kundstillströmning - då låg vi på ungefär plats 3-4 i Google. Men året därpå slog det till ordentligt - då bara rasade det in förfrågningar och jobb så vi fick utöka arbetsstyrkan från 2 st till 7-8 till - och förklaringen var helt enkelt att nu hade vi klättrat upp till plats 1 och 2 i Google. DET gjorde verkligen skillnad. Deras samarbete med Scotten Webb Design kan vi också rekommendera, Scotten har gjort en enkel, men funktionell och trevlig hemsida åt oss - som hos många kunder fått uppskattning för just sin enkelhet, överskådlighet och personlighet."

/ Magnus Olsson  Mälardalens Fönsterrenovering AB